Erik Andersson, Säljchef på Digitelemark
“Vi kontaktade Wipescreen när våra servrar kraschade. De gjorde ett enastående jobb med återställning av systemet och har även hjälpt oss att se till att vårt system är mer säkert än förut. Trevlig kundservice!”

Anna Landberg, Projektkoordinator på VVS & Underhåll
“Det är viktigt för oss att hålla en stark relation med våra kunder genom vår interna plattform. Wipescreen hjälpte oss med idéer för att förbättra systemet för hur vi mer effektivt kan organisera möten och arbeten via vår plattform.”

Daniel Mattson, Egenföretagare på DMDesign
“Wipescreen har hjälpt mig med backuptjänster vilket har varit otroligt viktigt i mitt frilansarbete. Genom att ha köpt en del i ett backupsystem är jag alltid trygg oavsett om min hårdvara skulle krascha.”

Muhammed Yunes, IT-tekniker på Neotechnichal
“Vi kontaktade Wipescreen när vi hade alldeles för mycket att göra. Vi behövde byta ut servrar, datorer och uppdatera ett helt nytt gränssnitt för våra kunder att arbeta emot. Wipescreen hjälpte oss att uppdatera vår programvara när vi inte hann med, och det är vi tacksamma för.”

Isak Stenstedt, QA på GG Games
“Vi bedriver mycket av vår kvalitetscheck genom att våra användare speltestar våra spel och ger feedback. Wipescreen har gett oss en effektiv serverstruktur som har effektiviserat vår serverkapacitet vilket ger oss möjligheten att ha fler speltestare.”

Dan Svedberg, VD på Hazard Business
“Anledningen till att jag kontaktade Wipescreen var att vi behövde ett smidigt sätt för våra nyföretagare att komma åt vår tjänst. Via vår tjänst ska kunden ha kontroll och ska smidigt komma åt vår litteratur och andra tjänster när det kommer till att starta eget. Wipescreen gav oss en smidig struktur för hur det skulle kunna fungera och vi är mycket nöjda.”