Hör gärna av dig till oss för information om vår tjänst, och berätta om just dina behov och hur vi kan hjälpa dig och ditt företag. Är du privatperson är du lika välkommen, men observera att vi endast kan åka ut på besök om du bor i eller nära Stockholm. Oavsett om du är IT-ansvarig för firman eller om du bara vill få igång Windows på din hemdator är du varmt välkommen att mejla oss på adressen du finner här nedan.

När det gäller just fysiska besök så är vi lite begränsade vad gäller tid och dag. Vi kan till exempel inte besöka dig på en helg. Vi är väl medvetna om att de flesta jobbar på vardagar och därför är anträffbara på helgerna eller kvällarna. Behöver du få ett besök rekommenderar vi därför vardagskvällar. Beroende på trafik och tid kan de ta ett tag från att du ringer, till att vi kommer. Du kan inte ringa till våra förare men det går utmärkt att mejla – vi svarar oftast väldigt snabbt då vi har dedikerad personal som bara sitter och svarar på mejl.

Om du hör av dig till oss med ett problem som inte kräver hembesök bedömer vi din situation och återkommer inom 1–2 arbetsdagar. Ange akuta fall i ditt mejl eller via Skype, så hjälper vi dig omgående. Kom ihåg att vi finns här för dig!

Mail: info@wipescreen.com
Skype: wipescreen

Bäckvägen 3, 541 35 Skövde